חיפוש טיולים ומסלולים
בחר אזור
בחר סוג פעילות
חיפוש פעילות בטקסט חופשי
 

מזון למחשבה

 

 

 

 

 

 

חשבתם פעם על הקשר בין המזון שלנו לאיכות הסביבה?

מאיפה המזון שלנו מגיע?

איזה דרך הוא עבר עד לצלחת?

איך תעשיית הבשר עובדת ואילו השלכות יש לה על הסביבה של כולנו?

 

 

הרצאה מרתקת של מיכל וולנסקי על הקשר בין מזון לסביבה, ועל יוזמת 'יום שני ללא בשר'.

 

יום שני, 27.3 בשעה 19:30 בקהילת חדרה והסביבה

בית קוטלר, הגיבורים 29. ההשתתפות 20 ₪

 

 

להרשמה:

 

*
*
*
*
checked