חיפוש טיולים ומסלולים
בחר אזור
בחר סוג טיול
בחר דרגת קושי
חיפוש טיול בטקסט חופשי
פייסבוק
ניוזלטר

נשר

 

מלך השמיים! הנשר חי על צוקים גבוהים באיזור הצפון והדרום.
הנשר בסכנת הכחדה מסיבות רבות כמו התחשמלות, הרעלה וציד.
בואו נבין איך נוכל ביחד לעזור לאוכלוסיית הנשרים.

 

פרטים כלליים:

אורך גוף: 95 - 110 ס"מ. מוטת כנף: 230 - 265 ס"מ. משקל: 6.8 – 8.2 ק"ג.
הנשר הוא עוף חברותי, המקנן במושבות על צוקים נישאים. רבייתו איטית, זוג נשרים מטיל ביצה יחידה, וגידולה עד לפריחת הגוזל מן הקן נמשך כמעט שנה.

 

מדוע בסכנת הכחדה:

  • צייד בעקבות אמונה נפוצה בקרב בני מיעוטים כאילו בלוטת השומן של הנשר היא סגולה שאין כמוה לרפואה
  • התחשמלות והתנגשות בכבלי מתח
  • שימוש בחמרי הדברה בחקלאות והרעלה

 

מה החברה עושה:

פועלת בשיתוף חברת החשמל למציאת דרכים למניעת התחשמלות.
פועלת כי יאכפו החוקים בקשר לשימוש ברעלים וצייד


 

 

 

מידע נוסף אודות הנשר המקראי - לחצו כאן

 

 

השאירו פרטים להצטרפות לחברה להגנת הטבע בעלות 19 שקל לחודש בלבד

ונציגנו יחזור אליכם בהקדם

 
 
checked


GUI: Grid_1.asp
close